【Chat-in HK 自助導賞 x 戶外密室逃脫】大埔篇:尋找失落的珍珠 (限時挑戰)

係好耐好耐以前,🙄大埔係一個以漁農業發展為主的小漁村,以採珍珠業馳名🏞️,經過多年時間的變遷和規劃,政府的可持續發展計劃,演變成依家適合聚居嘅大埔墟🌁。
聽聞大埔有一個價值連城,有錢都買唔到嘅「失落的珍珠」,係大埔出現左。菜鳥偵探,你有無興趣接受依一個探索任務,尋找「失落的珍珠」.大埔?
Write your awesome label here.
大埔喺一個漁業發展小漁村,依家嘅大埔又有冇以前漁村嘅足跡?!一齊黎尋找失落嘅珍珠啦!😎我哋利用Facebook inbox自動對答功能📲 帶你走入青衣社區唔同角落,配合利用實境事物解謎嘅小遊戲🎲🎯 將密室逃脫嘅玩法融入現實社區!
無論平日假日,只要帶上電話📲,就可自組小隊隨時出發🚩體驗好玩而有溫度嘅本地小旅行🎉

為你推薦

其他本活動參加者都有留意或報名的義遊項目!